Het geheim van er stralend uitzien zit lang niet altijd in een crème. Hoewel dat natuurlijk wel zo kan zijn. Wil jij er stralend uitzien, bijvoorbeeld op je bruiloft? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Er zijn namelijk legio mogelijkheden om je er stralend te kunnen laten uitzien. Klaar voor de tips? Lees het hier.

Zorg voor voldoende slaap

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. Slaap doet de huid goed. Niet voor niets hebben mensen met een tekort aan slaap al snel wallen onder de ogen. Die wallen ontstaan omdat de bloedvaten onder je ogen dikker worden als je moe bent. Je lichaam maakt bij slaaptekort namelijk extra cortisol aan. Door die extra cortisol kun je weer beter opletten, maar het zorgt er dus ook voor de de bloedvaten onder je ogen wijder worden en zo dus dikker lijken.

Pak genoeg zonlicht, maar niet te veel

Zonlicht zorgt voor vitamine D en het maakt je ook wat vrolijker. Het is dus goed voor je systeem dat je genoeg zonlicht op je huid krijgt. Wat echter ook zo is, dat is dat zonlicht zorgt voor huidveroudering. Veel dermatologen noemen dan ook zonnebrandcrème een goed middel tegen huidveroudering. Overdrijf het dus niet met zonnen. Een half uur per dag zon is al genoeg. Daarbij is het mogelijk om in de zomer wat op te bouwen, zodat je ook genoeg voor de winter hebt.

Zorg goed voor je innerlijk

Echte schoonheid zit vanbinnen, zeggen ze. Misschien vind je dat een beetje onzin als je druk met je make-up in de weer bent, maar er zit wel een kern van waarheid in. Als je lekker in je vel zit straal je dat ook uit. Wat dat betreft kun je voor je bruiloft beter ervoor kiezen dat je je lekker zorgeloos voelt en gaat kijken naar budget trouwjurken, dan dat je wakker ligt van die veel te dure trouwjurk die je hebt gekocht. Natuurlijk is het mooi als beide kan, maar reken er maar op dat wat je qua energie uitstraalt, sterker is dan je denkt.

Er zijn verschillende manieren die je kunnen helpen om lekker in je vel te zitten. Zo helpt bij de ene persoon het om te sporten en een ander zweert bij meditatie. Weer een ander doet beide en voelt zich daar goed bij. Er is geen goed en fout. Het gaat erom dat je dingen doet waar jij je goed bij voelt.