Jaar en dag gesmeerd met een anti-aging creme of de beste oogcrème, maar wilde het toch allemaal niet lukken? Kijk je nu toch in de spiegel met een lichte teleurstelling, omdat er toch enige sporen van huidveroudering aanwezig zijn? Een paar rimpeltjes, of oneffenheden? Je bent echt de enige niet, dus je hoeft je nergens voor te schamen. Maar vergeet niet, je bent hoe dan ook prachtig!

Toch zijn er, misschien net als jij, veel Nederlanders die het verouderen van de huid niet goed kunnen verkroppen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ontzettend goede klinieken door heel het land, zoals een Cosmetisch Kliniek Amsterdam, Rotterdam, Groningen, you name it, die je kunnen helpen middels behandelingen tegen huidveroudering! Lees snel met ons mee welke soort behandelingen er bestaan.

Disclaimer: wil je huidveroudering tegengaan middels een behandeling? Zorg er altijd voor dat je voor een goed beoordeelde en aangeschreven cosmetische kliniek kiest.

Botox

Staat jouw fronsrimpel je in de weg, of word je niet vrolijk van de rimpeltjes rondom je oog? Een botox behandeling zou de oplossing kunnen zijn! Bij een botox behandeling wordt botulinetoxine geïnjecteerd, wat de werking van de spiertjes verslapt. Het effect van botox is na ongeveer twee weken zichtbaar en heeft een resultaat tot wel zeven maanden!

Fillers

Fillers is een andere behandeling dan botox. Met het gebruik van natuurlijke fillers kan er tijdens een behandeling voor worden gezorgd dat de huid een energiekere en jongere uitstraling krijgt. Het gezicht krijgt een boost. In tegenstelling tot het gebruik van botox, is het resultaat van fillers twaalf tot 24 maanden zichtbaar.

MD Codes

Een MD Codes behandeling is een techniek voor filler behandelingen, echter wordt het met de MD Codes techniek op een andere manier uitgevoerd. Bij deze techniek wordt het gezicht opgedeeld in zones, waarnaar elke zone onder handen wordt genomen. Zo wordt niet alleen het ‘’probleemgebied’’ behandeld, maar het hele gezicht. Bij deze behandelingstechniek wordt er veel rekening gehouden met de gevolgen van de behandeling voor het hele gezicht. Uiteindelijk resulteert dit in een natuurlijke en geharmoniseerde uitstraling.

Liquid facelift

Bij een facelift liquid wordt het hele gezicht onder handen genomen zonder dat er een operatie aan te pas komt. Bij deze techniek voor huidverbetering, worden fillers in combinatie met gespecialiseerde behandel technieken toegepast, waardoor het beste en meest natuurlijke resultaat wordt bereikt. Bij een liquid facelift is de duur van het herstel van de behandeling erg kort. Het resultaat is na enkele weken zichtbaar.