Een lymfedrainage toestel kan veel lasten van het lichaam wegnemen. Zo kan je bijvoorbeeld vochtophopingen of oedemen in je lichaam aanpakken. Of heeft je klant pijnlijke benen die zwaar aanvoelen? Of hebben ze eerder last van enkels die gezwollen zijn? Allemaal vervelende klachten wat met een lymfedrainage toestel kan worden weggenomen. Wil jij graag een antwoord op de vragen; wat is drainage, wat zijn de voordelen van drainage en hoe kan je lymfedrainage verbeteren? Lees dan zeker verder.

Wat is drainage?

Als eerste moet je natuurlijk een antwoord krijgen op de vraag: wat is drainage precies? De behandeling met een lymfedrainage toestel stimuleert het lymfestelsel. Daarnaast is het doel om het lymfevocht wat overtollig in je lichaam zit, beter en sneller af te voeren. Een van de grote voordelen van drainage is dus dat je hiermee heel wat verschillende gezondheidsproblemen kan aanpakken. We kunnen dit verklaren met het feit dat het menselijk lichaam bijna uit 80% vocht bestaat. Een van de taken van dit vocht is om onder andere alle afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Hoe je lymfedrainage kan verbeteren is onder andere door met een lymfedrainage toestel te werken.

Hoe kan je lymfedrainage verbeteren?

Je kan je lymfedrainage optimaliseren door met een lymfedrainage toestel te werken. Lymfedrainage is een natuurlijk proces in je lichaam maar door bijvoorbeeld stress, trauma of een ziekte kan het gebeuren dat er een vochtophoping in je lichaam ontstaat. Hoe kan je lymfedrainage dan verbeteren? Je kan de vochtophoping verwijderen via een lymfedrainage toestel. De voordelen van drainage met een toestel is dan een betere immuniteit, minder stress en een betere balans tussen je hormonen. Met het EGO toestel van DEN Esthetics kan je onder andere het gezicht en de oogcontouren draineren.

EGO: het lymfedrainage toestel

Het EGO-toestel is een apparaat wat een traditionele massage combineert met de nieuwste technologieën. Dit toestel kan helpen afslanken, het lichaam verstrakken en verstevigen. Het toestel heeft veel voordelen voor drainage. Zo biedt het bijvoorbeeld een onmiddellijke relaxatie, stimuleert het de endorfines, verbergt het cellulitis, verstevigt het de spieren, heeft het een push-up effect en nog veel meer.

Het lymfedrainage toestel van DEN Esthetics:

Ondertussen zijn de voordelen van drainage je misschien al wel duidelijk. Ben je geïnteresseerd in hoe je lymfedrainage kan verbeteren bij de klanten in jouw praktijk? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!