Slakken crème

Voor een jonge, stralende huid

Beste slakken creme

Ooit vies opgekeken van het slijm dat door een slak op jou keukenvloer achtergelaten werd? Dit slijm wordt door de slak gebruikt om zijn huis in goede conditie te houden en indien nodig ook te repareren. Tegelijkertijd kan dit slijm ook gebruikt worden voor het herstellen van de mensen huid.

Van het slijm wordt slakken crème gemaakt, die een verjongend effect heef top de huid en rijk aan allantoïne is, dit is een stof waar vele cosmetische bedrijven gebruik van maken. Daarnaast bevat de slakken crème ook collageen en fruitzuur deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de jeugdige uitstraling en dat jouw huid lekker zacht aanvoelt.

Om de crème te kunnen maken wordt op speciale slakkenkwekerijen slakkenslijm gewonnen, op deze kwekerijen laat men de slakken over glasplaten heen kruipen, met als gevolg dat er wat slijm op het glas blijft. Van dit slijm wordt dus de crème en gel gemaakt.

Jonger uitzien

De creme heeft een verjongend effect op de huid

Zacht en stralend

De slakken creme laat de huid na gebruik zacht voelen en stralend uitzien

Weg met vlekken

Dankzij de slakken creme zijn hardnekkige acne, vlekken en eczemen iets wat tot het verleden behoren

Revitaliseren

De creme geeft de huid opnieuw leven

Verschil tussen slakken crème en slakkengel

De een prefereert slakkengel, terwijl de ander eerder slakken crème gebruikt. Door mensen in de make up industrie wordt er eerder gebruik gemaakt van de crème omdat deze als een goede basis dient en minder vlekt. Daarnaast biedt de slakken crème ook tegen bescherming tegen de zon.

Nu je wat meer geïnformeerd bent over slakken crème zullen wij vijf producten toelichten die jou hopelijk zullen helpen bij het maken van een keus bij het kiezen van een goede slakken crème.

Miracle Escargot Slakken crème

Al een tijdje opzoek naar een goede slakken crème, probeer dan die van ons. De Miracle Escargot Crème heeft een verzachtend en hydraterend effect op de huid. Daarnaast is het geschikt voor oneffenheden, rimpels en zorgt ervoor dat de huid er stevig en strak uit blijft zien.  De crème kan zowel overdag als avonds aangebracht worden en is de perfecte basis voor het aanbrengen van make-up en natuurlijk ook foundation.

Voordelen slakken crème

Slaken crème heeft een heel goeie invloed op het gezicht, de puisten worden minder, acne gaat weg en het helpt ook tegen die lastige wallen onder de ogen. Daarnaast heeft de crème ook goeie invloed op de huid, het helpt bij littekens door deze minder zichtbaar te maken. Ook voor die lastige zwangerschapsstriemen is de slakken crème de beste oplossing. Je kan deze tegenwerken met de crème of juist minder zichtbaar laten worden.

Dit alles kan de crème doen dankzij de ingrediënten zoals slakkenslijm extract, collageen, elastiek en glucolzuur.

Samenstelling

De crème bevat de stof allantoïne, die ervoor zorgt dat de huid er jonger uitziet en lekker zacht aanvoelt. Daarnaast is de crème goed om te gebruiken tegen pigmentvlekken, littekens, acne en striae. De crème heeft een anti veroudering werking en kan voor zowel het gezicht, de handen en de voeten gebruikt worden. En speciaal voor de mensen met huidproblemen die regelmatig de crème zullen moeten insmeren wordt deze geproduceerd in een standaardverpakking van 200 milliliter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties

Slakkenslijm extract als hoofdingrediënt
Bevat ook collageen, elastiek en glucolzuur.

Voordelen
+  Helpt bij hardnekkige acne

Nadelen
Niet geschikt voor gevoelige plekken op de huid

Orange Care Baba de Caracol Slakken crème

Orange Care Baba de Caracol slakken crème is een van de nieuwste slakken crèmes in de cosmetica wereld. Met deze crème wordt hersteld jouw huid helemaal, doormiddel van de herstellende stof Allantoïne die in het slakkenslijm zit. Dankzij deze stof kunnen slakken hun slakkenhuis herstellen wanneer dat beschadigd is.

De crème is uitwendig gebruik en werkt goed tegen puisten, mee-eters, rimpels kraaienpootjes en littekens. En kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden, voor zowel het gezicht de handen en de voeten.

Dankzij allantoïne en glycolzuur krijgt de huid een natuurlijke peeling wat ervoor zorgt dat de dode huidcellen ervan zelf afvallen.

Samenstelling

De Baba de Caracol crème heeft een unieke samenstelling van verschillende ingrediënten, zoals allantoïne die helpt bij het herstellen van de weefsels en opnieuw leven in de huid inblaast. Daarnaast zorgt de hydroxy-azijn voor de natuurlijke verwijdering van de dode huidcellen. Collageen en elastine geen jouw huid meer steun en veerkracht, terwijl de vitamines en eiwitten de huid voeden en soepel laten aanvoelen.

Werking

Hoe werkt de Orange Care Baba de Caracol slakken crème eigenlijk? De crème draagt bij een natuurlijk herstel van de huid en verwijdert het de dode huidcellen. Littekens, rimpels en zwangerschapsstriemen zullen dankzij deze crème tot het verleden horen.  Daarnaast heeft de crème ook een huid verjongende effect en trekt het de huid prachtig strak met als gevolg dat het verouderingsproces een geremd wordt.

Dus wil jij ook een rimpel vrij gezicht, glanzende stralende huid, schaf dan vandaag nog jouw Orange Care Baba de Caracol slakken crème aan.

Specificaties

Een unieke samenstelling van ingrediënten
Voor zowel het gezicht als de handen en voeten

Voordelen
+  Verwijdert dode huidcellen

Nadelen
– Niet rondom de ogen aanbrengen

Mlle Agathe Anti-Age Slakken Nacht crème

Ontdek en geniet van al onze fantastische slakkenslijm producten. Een daarvan is de slakken nacht crème, deze crème repareert alle schade aan jouw huid, terwijl jij lekker ligt te slapen! Maakt niet uit wat voor huidproblemen je hebt, de slakken crème repareert die. Dankzij het hoofdingrediënt, slakkenslijm, welke ook door slakken gebruikt wordt wanneer hun huisje gerepareerd moet worden.

Opnieuw leven

De Mlle Agathe crème is geschikt voor elke huidtype en ook voor elk huidprobleem, dus heb jij last van hardnekkige acne, of gewoon een te vettige huid dan is deze crème de oplossing. Daarnaast werkt de crème ook goed tegen eczemen, houdt de huid gehydrateerd, geeft de huid meer vitaliteit en balans. Voor elke huidprobleem is er door ons een passende crème ontworpen van de crème voor donkere kringen onder de ogen tot een redenerende balsem.  Onze producten zijn de beste natuurlijke uitweg voor het verbeteren en beschermen van jouw huid.

Samenstelling

De Mlle Agathe anti-age nachtcrème bevat in tegenstelling tot andere crèmes een hogere concentratie van slakkenextract van 60%, en bestaat totaal voor 99% alleen uit natuurlijke producten. Daarnaast bestaat de crème uit vier hoofdingrediënten namelijk:

  • Aloë Vera die ervoor zorgt dat de huid er lekker zacht aanvoelt en vlekkeloos uitziet.
  • Vitamine E, welke antioxiderend werkt
  • Gouden zeewier, dit heeft een beschermend effect en vertraagd het verouderingsproces
  • Ribose zorgt voor een verjongend en revitaliserend effect

Daarnaast zijn de plantaardige producten die verwerkt zijn in de crème klinisch getest. Het is belangrijk dat je de crème alleen s’avonds aanbrengt op het gezicht en de hals na de huid gereinigd te hebben. Probeer ten alle tijden gevoelige plaatsen zoals d huid de ogen te vermijden.

 

Specificaties

Voor 60% opgemaakt uit slakkenextract
Voor 99% opgemaakt uit alleen natuurlijke producten

Voordelen
+  Geeft de huid meer balans

Nadelen
 Kan alleen savonds aangebracht worden

Dermasyis Slakkenslijm Crème

Dermasyis slakkenslijm crème is de perfecte crème voor mensen met een gevoelige huid, een huid die opnieuw gehydrateerd, gevoed en regeneratie nodig heeft. Dankzij de ingrediënten heeft de crème een ontsmettende werking die bacteriën bestrijdt en ook dode huidcellen verwijdert. Daarnaast helpt het ook bij het verwijderen en verminderen van acne, vlekken en puisten.

De Dermasyis slakkenslijm crème voedt, hydrateert, verzacht en verheldert en geeft elke huidtype een gezonde uitstraling.

Samenstelling

Net als alle andere slakken crèmes is ook de slakkenslijk crème van Dermasyis gemaakt van ingrediënten die helpen bij de huidverzorging. Hier volgt een kleine opsomming van enkele van deze producten:

  • Allantoïne

Allantoïne is een van de ingrediënten van de slakkenslijm crème. Het heeft een kalmerend en hydraterend effect. Goed voor een snelle genezing van wonden en beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren, zoals de koud.

  • Glicolic Acid

Glicolic acid of glycolzuur, vertraagt het verouderingsproces van de huid, integendeel versnelt deze stof juist de cel vernieuwing, wordt de huid zachter en ontstaat er een verbeterend structuur. Ook zorgt deze stof voor de afscheiding van talg en verkleining van de talg klieren.

  • Oplosbare Collageen

Collageen zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en hersteld de elasticiteit, ook wordt het waterverlies van de huid vermindert. Dit proces ontstaat doordat er gebroken moleculen de huid binnendringen, waar zij het natuurlijke collageen versterken. Met als gevolg dat er minder tekenen van ouderdom te zien zijn en de huid zachter uitziet en aanvoelt.

Daarnaast heeft de slakkenslijm crème ook vitamine A, C en E, kortom de beste crème voor mensen met huidproblemen of voor hen die gewoon een stralende huid willen.

 

Specificaties

Rijk aan allantoïne
Houdt de huid gehydrateerd

Voordelen
+  Goed tegen rimpels
+  Pigment reductie

Nadelen
Alleen voor vrouwen

Celltone dag crème

Droge huid, vettige huid, vlekken of last van acne? Geen probleem met de herstellende regeneratieve anti-age slakken crème van Celltone zal dit alles tot het verleden horen.  Onze producten gemaakt van slakkenlijm bieden u een cocktail van natuurlijke voordelen die helpen met het beschermen en verbeteren van de huid.

Celltone anti age dag crème

In slakkenslijm zitten er verschillende ingrediënten die een helend effect op de huid hebben. De belangrijkste ingrediënten zijn allantoïne, collageen, elastine en vitamine A, C en E. Dankzij allantoïne kan de huid nieuwe huidcellen aanmaken. Daarnaast zorg collageen ervoor dat de huid stevig blijf, elastisch is en zijn jeugdigheid blijft behouden.

De ingrediënten

Wat is het nu van al deze stoffen in de slakkencrème? Elk ingrediënt van de slakken crème heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Zo zorgen collageen en elastine ervoor dat de beschadigde huidcellen weer strak en elastisch worden. De vitaminen bieden jouw huid een antioxiderende en beschermende functie, deze formule wordt extra versterkt door een zeldzame samenstelling van plantaardige ingrediënten en extracten van Aloë Vera en vitamine E.  Daarnaast heeft de crème een kalmerend effect, goed voor het voorkomen van rimpels, werkt ontstekend remmend, goed tegen eczemen, acne en pigment reductie.

Dit extract is rijk aan allantoïne, vitamine A, C en E, glycozuur, collageen en elastine. Al deze stoffen zorgen ervoor dat de huid optimaal beschermt en gehydrateerd blijft.

 

Specificaties

Gemaakt van slakkenslijm extract
Bevat allantoïne
Helpt bij eczemen

Voordelen
+  Bevat natuurlijke producten

Nadelen
Niet geschikt voor de gevoeligehuid

Dus was jij aan het twijfelen over het gebruiken van slakken crème hopen wij dan dat dit artikel jou voldoende geïnformeerd heeft.

Nog wat informatie over de slakkencrème

Extra informatie

De Grieken maakten als eerst gebruik van het slakkenslijm voor hun lichaam en gezicht voor het tegen gaan voor huidproblemen. Chileense arbeidskrachten die de slakken moesten vangen, zodat die naar Frankrijk verscheept konden worden ontdekten op hun beurt dat het slijm een wondermiddel was tegen vlekken, genezen van wonden en dat de huid, op plekken waar het slijm ingesmeerd was, jonger uitzag en zachter aanvoelde. Toen men dit ontdekte begonnen zij gelijk met het telen van slakkenslijm. Voor het telen van het slakkenslijm wordt er gebruik gemaakt van speciale slakkenkwekerijen. Dit slijm wordt niet in zijn pure vorm op de huid aangebracht, maar eerst verwerkt tot een crème of gel. De stoffen die zich bevinden in het slijm zorgen ervoor dat de huid zich sneller hersteld wanneer die beschadigd is, denk dan bijvoorbeeld aan wondjes, eczemen en littekens.

 

Conclusie

Door slakken wordt er altijd slakkenslijm geproduceerd zodat zij makkelijk kunnen voortbewegen. Wanneer de slak gestrest of boos is neemt de hoeveelheid slijm toe, dit slijm is rijk aan antioxidanten, proteïnen en hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt voor in bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Deze zuur bevordert de celdeling en migratie met als gevolg dat de huid sneller vernieuwt en herstelt.

De creme is vooral een hele uitkomst voor mensen met hardnekkige acne, rimpels, vertraagd het verouderingsproces en laat de huid er stralender en jonger uitzien. Daarnaast zorgt de crème ook ervoor dat de huid elastisch blijft, lekker zacht aanvoelt en super glad uitziet.