Nederland was al jaren een voorloper op het gebied van wiet, maar dat kan niet gezegd worden over andere landen. Toch zien we dat er landen zijn die nu stappen nemen om wiet legaal te maken. Dat kan ook voordelig zijn voor jou. Als je nu in Marihuana aandelen gaat investeren, dan kan dit een zeer gunstige investering zijn.

We zien dat wiet in Canada legaal is verklaard in Oktober 2018. Het zou dus ook een goede stap zijn geweest om daarvoor te investeren, maar niets is verloren. We zien dat er daarna best een tekort was aan wiet. Zodra het legaal verklaard was, was wiet dan niet te vinden. En dat is dus iets waar investeerders van kunnen profiteren.
Het is niet moeilijk om tot dit conclusie te komen.

Vooral als je kijkt naar het aantal mensen die aangeven dat ze wiet zullen gaan gebruiken zodra het legaal is. Nu is wiet in ongeveer 29 landen legaal verklaard. Dat is best een groot getal. Dat wordt afgezet tegen het aantal grammen per gebruiker en de gemiddelde prijs per gram. Binnen een jaar of 2 zal de markt stijgen tot 4 tot 8 miljard. Dat is heel veel als we kijken naar de markt die voorheen 4 miljoen waard was.

Het kan gespeculeerd worden dat men door de jaren heen niet minder wiet zal gebruiken. Er zijn mensen die het voor recreatiedoeleinden gebruiken en ook mensen die het medicinaal gebruiken. Je gebruikt natuurlijk geld waar je zonder kunt. Je koopt aandelen, wacht totdat je een goede prijs voor ze kan krijgen en verkoopt ze dan weer.
Jij kunt goed geld verdienen hiermee door aandelen te verkopen aan bedrijven of door te speculeren (treden). Je zou ook Weed Millionaire kunnen bezoeken die je een handje kunnen helpen om gebruik te kunnen maken van deze gelegenheid.