Je voelt je minder aantrekkelijk en hebt daardoor minder zelfvertrouwen dan je zou willen. Hierdoor loop je net die leuke partner of die leuke baan mis!

Zelf heb ik het ook vaak gehad dat ik niet eens durfde te lachen op de foto naast al mijn vrienden die uiteraard wel witte tanden hadden, althans zo voelde het wel.

Vooral tijdens de zomervakantie was dat een ramp, sla de foto’s er maar op na er is geen leuke te vinden!
Ook tijdens sollicitatiegesprekken, op eerste dates of gewoon bij elke willekeurige ontmoeting wist ik dat iemand als eerste naar mijn gebit zou kijken.

Mijn eerste indruk was daardoor nooit zo sterk omdat ik mij door mijn gele tanden niet zo zelfverzekerd voelde.
Uiteindelijk heb ik hierdoor een hoop mooi kansen moeten missen. Wie weet hoe mijn leven er anders uit had gezien..

➡ALLES GEPROBEERD, NIKS WERKT

Enfin, ik ben toen uit alle frustratie alle tandpasta’s gaan proberen die ik maar kon krijgen. Allemaal met de mooiste beloftes maar uiteindelijk hetzelfde teleurstellende resultaat. Geen witte tanden. Ik heb zelfs nog een keer van dat gekke zwarte poeder op mijn tanden gesmeerd, daar kreeg ik vooral zwarte tanden van. Eigenlijk ook wel logisch nu ik er zo over nadenk.

Uiteindelijk ben ik toen , ondanks mijn angst, maar gewoon langs de tandarts gegaan. Ik kreeg bitjes mee die ik nachts in mijn mond moest doen en dan zou ik zeker witte tanden krijgen. Geintje kostte me ook nog €350 maar radeloos als ik inmiddels was greep ik alles aan.

Ik heb het uiteindelijk 7 nachten volgehouden maar ik had helse pijnen, en je raadt het al , geen witte tanden! Toen ik daarvoor klaagde bij de tandarts zei hij dat het allemaal op eigen risico was. Ik kon fluiten naar mijn geld!

➡ANDERE TANDENBLEKER

Ik wist het inmiddels niet meer en zat hele dag te googelen op mijn probleem. Ik stuitte toen op een geweldige aanbieding; tanden bleken voor maar 8 euro! Het zag er allemaal wel redelijk uit dus ik gauw een afspraak gemaakt.

Baat het niet schaadt het niet, dacht ik althans. Toen ik aankwam leek het wel een jeugdhonk. Allemaal mannen die voor de deur hingen. Niet de plek waar ik mij als vrouw meteen thuis voelde.

Het meisje achter de balie bleek er ook geen kaas van gegeten te hebben en vroeg nog net niet wat ik nou eigenlijk kwam doen.
Mijn tandplak werd helemaal niet verwijderd van tevoren en op veel vragen had ze eigenlijk geen antwoord. Over een nabehandeling is niet eens gesproken.

Je raadt het inmiddels al ; het resultaat was weer 0. Toen ik dit probleem voorlegde kreeg ik meteen de wind van voren; wie ik wel niet dacht dat ik was …..

➡TOEN WAS DAAR DE OPLOSSING

Ik was inmiddels de wanhoop nabij toen een goede vriend mij attendeerde op Witgebit. Hij had er zelf ook zijn tanden laten bleken en ondanks dat hij veel koffie dronk en zelfs een pakje sigaretten per dag weg pafte had hij nu spierwitte tanden!

Zelfs zijn vader die toch al 69 is had een verbluffend resultaat. En ik kan je vertellen die was zo geel als een kanarie.

De vriendin van mijn vriend had helaas minder de succes de eerste keer. Maar zij kon op vertoon van de voor en na foto’s gewoon nog een keer gratis. Dat is pas service! Na de 2de keer sloeg het bij haar wel aan en had ook zij spierwitte tanden.

Later is mij vertelt dat als ze de 2de keer ook geen resultaat had gehad dat ze dan gewoon haar geld had teruggekregen. Zo kan het dus ook.

➡VERTROUWEN

Nu kon ik zeker niet meer achterblijven! Met groot enthousiasme bezocht ik de website www.witgebitrotterdam.nl. Dat maakte mij eigenlijk nog meer enthousiast.
Ik zag honderden foto’s en tientallen video’s van tevreden klanten. Ook las ik duizenden positieve recensies van diezelfde klanten. Wauw!

Daarbij zag ik direct dat ze genomineerd zijn als bedrijf van het jaar, verkozen zijn tot tandenbleker van het jaar, sinds kort sponsor zijn van het Televizier-ring gala en ook nog eens regelmatig aanbevolen worden door tandartsen.
Dat laatste lijkt mij overigens een goed idee want zelf hebben ze er totaal geen verstand van.

Ik lees ook iets over een nabehandeling en het verwijderen van tandplak. Dit zijn dus de dingen die je nodig hebt voor het optimale resultaat dacht ik.
Ook krijg ik nog iets mee over jarenlange ervaring. Toch ook geen onbelangrijk gegeven. Het blijven toch je tanden, je visitekaartje.

Na het bestuderen van deze website wist ik 1 ding zeker : deze mensen weten wat ze doen. Hier komt het gegarandeerd goed en is mijn probleem opgelost.
Een plek reserveren ging ook heel makkelijk via www.witgebitrotterdam.nl/tanden-bleken koos ik mijn behandeling en kon binnen 2 stappen afrekenen met verschillende betaalmethodes.

➡DE BEHANDELING

Een week later kon ik al terecht. Ik werd direct positief verrast. Het was namelijk gratis parkeren, scheelde me toch weer een paar euro.
Bij binnenkomst werd ik meteen hartelijk begroet en kon ik zelf een heerlijk koud bekertje water pakken uit de machine.

Al vrij snel werd ik naar binnen geroepen waarbij een lieve dame in professionele werkkleding mij geduldig uitlegde wat er ging gebeuren.
Om een lang verhaal kort te maken; mijn tandplak werd verwijderd zodat de bleekgel veel beter pakte en mijn tanden dus beter en sneller wit zouden worden.

Ik moet zeggen dat dit geheel pijnloos en vlekkeloos verliep. Na enkele minuten kon ik mijn mond spoelen en mocht ik plaatsnemen in de andere ruimte.
Ik kreeg direct wat vaseline om mijn mondhoeken mee in te smeren en mijn benen werden lekker omhoog gedaan zodat ik heerlijk lag.

Daarna volgde er een duidelijk uitleg zodat ik meteen wist waar ik aan toen was. Dit gaf mij direct een vertrouwd gevoel.
Meteen na de uitleg kreeg ik een flexibele mondspreider in en konden mijn sessies van 22 minuten beginnen. Aan het eind van elke sessie kreeg ik de gelegenheid om mijn mond te spoelen wat heel prettig was.

Na 7×22 min zat de de behandeling erop. Zoals je ziet op de foto is het resultaat verbluffend. Na alles wat ik geprobeerd had was dit enige wat echt werkte.

➡MIJN HERNIEUWDE ZELFVERTROUWEN

Ik ben zooooooooo gelukkig en blij dat ik heb gekozen voor tanden bleken bij Witgebit!

Ik krijg volop complimentjes en heb nu op elke foto de meest witte tanden van iedereen
Ik ben sinds kort zelfs weer gelukkig in de liefde.

Ook ben ik weer lekker gaan solliciteren en ben inmiddels uitgenodigd bij enkele bedrijven om op gesprek te komen. Met mijn hernieuwde zelfvertrouwen kan dat niet meer mis gaan toch!
Als je ook gegarandeerd witte tanden wilt , ga naar Witgebit! En geloof me ; voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Boeken kan via www.witgebitnederland.nl