E-bikes zijn goed voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, maar waar is echt verandert de games is wanneer u een e-bike op uw vakantiebestemming met de beste elektrische fiets 2020! Stel je eens voor hoeveel plezier je zou hebben op een fiets die automatisch de heuvels op gaat. Je kunt je fiets ter plekke onderhouden, in plaats van aan het eind van de dag een taxi te moeten nemen, die niet stopt met te hard rijden.

Ik heb net de chique roestvrijstalen Virago Pedal Plus hybride met een gigantische 13″ traploze (cruiser-achtige) omafiets, die dus veel comfortabeler heuvels op gaat dan een gewone fiets gehaald bij amslod fietsen winkel. Natuurlijk zijn er ook andere fietsen die dat bieden, maar die gaan niet zo snel als een e-bike.

Je kunt een e-bike kopen bij Cyclecraft in San Luis Obispo of Reno. Er zijn ook veel verhuurbedrijven waar je e-bikes kunt huren op de plek waar je verblijft. En bij BMW kunt u gemakkelijk tweedehands e-bikes vinden maar bekijk zeker Amslod fiets ervaringen.

Hoe houdt u uw voertuig in goede conditie?

De e-bike, is geen luxe auto. Hij moet je nog steeds regelmatig door de stad brengen. En als je kilometers maakt op je e-bike moet je hem in goede conditie houden. Daarom raad ik je aan om ook een fietsenrek aan te schaffen. Het houdt uw fiets buiten de garage, uit de weersomstandigheden en kan gemakkelijk worden gerepareerd indien nodig.

Hoe zijn de brandstofverbruiken?

Honda geeft op dit moment nog geen brandstofverbruikcijfers. Maar ze zeggen wel dat hun e-bike zeer efficiënt is wat betreft het brandstofverbruik, omdat hij vooral wordt gebruikt om regelmatig te pendelen. Er moet dus nog veel worden getest om te zien hoe goed een fiets is die zoveel kilometers aflegt. Maar je kunt er zeker van zijn dat je veel kilometers op je benzinetank krijgt. En zelfs een beetje extra geld aan het eind van de maand.

Ze moeten nog meer details en alle specs van de fiets te krijgen, maar ze hebben gezegd dat de maximale snelheid van hun e-bike zal tot 20 mijl per uur. Vergeleken met gewone fietsen die tot 30 mph kunnen gaan.

Niet te vergeten, deze fietsen zijn nog in de testfase, dus het brandstofverbruik zal in de komende maanden beter worden. Maar Honda zegt dat ze er vertrouwen in hebben dat ze de kilometerstand op minstens 20 mijl per gallon kunnen krijgen.

Het grootste voordeel van het bezitten van een e-bike is dat u het gebruik van uw voertuig krijgt zonder extra benzinekosten te betalen. Het is een grote waarde op het einde van de dag!