Veel van onze klanten vragen naar de verschillende ‘racetams’ zoals bijvoorbeeld:

  • Aniracetam
  • Piracetam
  • Oxiracetam

Alle drie zijn vanwege hun gunstige cognitieve effecten geclassificeerd als nootropics of ‘smart medicatie deze is aniracetam de krachtigste verbinding en daarom zijn de aanbevolen doseringsniveaus veel lager. Veel onderzoeken hebben echter aangetoond dat de gunstige effecten van aniracetam veel verder reiken dan de eenvoudige cognitieve verbeteringen, die worden toegeschreven aan piracetam en oxiracetam.

Aniracetam is, net als de andere twee, het onderwerp van talrijke onderzoeken op verschillende laboratoriumdieren en bij mensen geweest en de resultaten zijn vrij opmerkelijk. Want er is namelijk aangetoond dat het depressie en paniek en angst bij mensen kan verlichten en bepaalde fobieën kan behandelen. Er is ook aangetoond dat deze stof een positief effect heeft op leeftijdsgebonden hersendefecten, waaronder de ziekte van Alzheimer, depressie na een beroerte en dementie die is veroorzaakt door vasculaire problemen.

Net als de andere twee wordt aniracetam als zeer veilig beschouwd en zijn er geen gedocumenteerde gevallen van overdosering of een negatieve wisselwerking met andere geneesmiddelen. Dus welke ‘racetam’ is het meest geschikt voor jou? Over het algemeen raden we onze klanten aan om alle drie de verbindingen te proberen als hun gewenst doel een verbeterd leren, een verbeterd geheugen en een verbeterde cognitieve functie is. Als de klant echter verlichting zoekt van depressie, angst of sociale fobieën, wordt altijd aniracetam aanbevolen.

Onlangs was er in de Verenigde Staten vanwege een tekort aan grondstoffen een tekort aan aniracetam. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een van de weinige leveranciers zijn, die momenteel supplementen zonder recept op voorraad hebben.

Ga voor meer informatie of om een van deze producten te bestellen, naar Blokpil.nl