Wil je echt snel veel gewicht verliezen?

Snelste manier om af te vallen is met behulp van een crashdieet. Het is niet gezond, maar het is voor een hele korte periode wel effectief. Na bijvoorbeeld twee weken zul je nog wel gezond moeten eten.

Je zult ook veel moeten bewegen na je crash dieet om dat gewicht ook weg te houden. Wanneer je met een crash dieet gewicht verliest, dan betekent het dat, dat het ook snel kan terug komen. Het zeer bekende jojo-effect komt dan weer om de hoek kijken.

Je verliest namelijk geen daadwerkelijk vet, maar juist spiermassa en vocht. Een dergelijk is ook niet geschikt voor een lange tijdperiode.

Waarom wil je juist afvallen? Is het een bikini die je graag wilt aan doen? of je gaat misschien wel trouwen..? Of je wilt er gewoon lekker uit zien. Het kan allemaal.

De bovenstaande situaties zijn goede redenen om af te vallen, maar wanneer je met een crash dieet begint, moet je ook accepteren dat het geen lange termijn oplossing is. Het is iets voor de korte termijn. Deze nadeel is voor veel mensen niet gewenst.

Met behulp van weinig eten kun je ook al snel veel gewicht verliezen. Het zijn geen vreemde poedertjes of pillen. Nee het is echt gewoon heel weinig eten.

Fruitdieet en Groene Smoothies

In de zomer wil iedereen er graag slank en fit uitzien.

Tevens is het in de zomer prettig om een dieet te volgen dat makkelijk ook in de zomer vol te houden is.

Het fruitdieet is zo’n crashdieet. leuk experimenteren met soorten fruit.

Fruit en groenten zijn erg belangrijke voedingsmiddelen. Iedereen kent het wel: “2 stuk groente en 2 stuks fruit” Wanneer fruit op een goede manier in een dieet wordt verwerkt, is het een perfect afslankmiddel.

Probeer anders een groene smoothie als je toch geïnteresseerd bent in het fruitdieet.

You may also like...