Veel afgevallen, wat nu?

Het kan als vervelend ervaren worden, wat meestal het geval is, wanneer je eindelijk naar je streefgewicht bent afgevallen maar je heel veel overtollige huid op de armen, buik, rug maar ook in het gezicht hebt. Vaak wordt dit ook gezien als on-charmant. En dit kan iedereen we begrijpen. Het is vervelend als je eindelijk veel bent afgevallen maar je voelt je nog niet zoals je dacht dat je je zou voelen omdat je veel overtollige huid hebt. Misschien is het ook wel zo dat je borsten kleiner zijn geworden, want ja je borsten bestaan grotendeels uit vet en als je gewicht gaat verliezen moet je in gedachten houden dat ook het vet bij je borsten minder gaat worden. Daarnaast kan er ook ‘’goed’’ volume uit het gezicht verdwijnen, gevolg hiervan is dat er hangende oogleden ontstaan of juist de gedeeltes bij de jukbeenderen minder vol lijken waardoor het gezicht er vermoeid uit kan gaan zien. Door een Volumeverlies behandeling kan de schade beperkt en verminderd worden.

Dit is super vervelend omdat je veel werk hebt verricht om er eindelijk uit te zien zoals je zou willen maar dit nog niet het geval is. Wat veel vrouwen op dit moment doen is dat zij overtollige huid laten weg snijden. In het gezicht kan dit voor vele vrouwen niet een optie zijn, omdat je littekens kunt gaan zien. Dit is natuurlijk jammer, maar er is een plek in het gezicht waar je deze littekens niet tot nauwelijks zult zien. Hier gaat het dan om de bovenoogleden. Door een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren kan het gezicht weer een stralende uitstraling krijgen, die het verdient.

Wat gebeurt er tijdens een bovenooglidcorrectie. Er wordt een kleine insectie gemaakt in de arcadeboog van het bovenooglid. Hier wordt vervolgens een klein stukje huid weggehaald zodat het oog een wakkere, gezonde en heldere uitstraling heeft. Na de kleine ingreep kan de cliënt vaak snel weer naar huis. Het is wel van belang om goed te koelen na afloop van de ingreep. Hiermee kunnen dikheid, een beurs gevoel en blauwe plekken mee voorkomen worden. Twee weken na de insectie is er al bijna niks meer van te zien en worden de hechtingen er uit gehaald. Het resultaat: een gezonde en heldere uitstraling van uw gezicht zonder er moe uit te zien. Kijk altijd voor het beeld even naar foto’s van ooglidcorrecties ervaringen en ooglidcorrectie na foto’s.

You may also like...