Spierpijn voorkomen en verhelpen

Ongeacht welke sport je uitoefend, je zult altijd wel eens te maken hebben gehad met spierpijn. Voor veel mensen een zeer vervelende ervaring, je zult lastiger bewegen en je zult je 1 a 2 dagen na de work-out een beetje “oud” voelen hierdoor. Nu zijn er hier natuurlijk verschillende manieren voor om dit te verhelpen. Zo kun je rustig een work-out uit gaan voeren om je spieren weer soepel te maken en een beetje los te gooien, maar wat veel mensen doen is een spiergel erop smeren. Veel mensen hebben namelijk geen zin om “nog een” work-out te gaan uitvoeren als ze hevige spierpijn hebben. Het insmeren van de spieren met spiergel is dan de gemakkelijkste optie. Nu zijn er veel verschillende soorten en merken spiergel op de markt, maar welke is nou het beste? We vergelijken in dit bericht een aantal soorten gel om jou als consument het snelste van je spierpijn af te helpen.

Tijgerbalsem

Tijgerbalsem is waarschijnlijk de meest bekendste spiergel voor iedereen. Dit bestaat al jaren en is te gebruiken op meerdere manieren. Je kunt het op je spieren smeren, als je verkouden bent kun je het onder je neus smeren zodat je de “scherpe lucht” (waar het om bekend staat) in ademt en je luchtwegen gereinigd zullen worden.

Ice Power

Voor veel mensen zal Ice Power een nieuwe naam zijn binnen de spiergel markt. Tot nu toe is de spiergel veelbelovend en bevelen wij deze ook vrijwel altijd aan. Net als bij tijgerbalsem kun je ice power voor meerdere problemen gebruiken. Spierpijn, verkoudheid, stijfheid, last van gewrichten, je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt ice power gebruiken om het te verhelpen. Het merk groeit hard en steeds meer mensen gebruiken het, de gel is te koop via IcePowerGel.nl.

Perskindol

Perskindol kun je ook voor veel problemen gebruiken. Perskindol staat bekend om het gemakkelijke gebruik, je hebt perskindol namelijk in een spuitbus variant. Zo kun je de spray gemakkelijk aanbrengen op je spieren en op punten waar je moeilijk zou kunnen komen. Daarentegen gaat er wel veel van de inhoud van de spuitbus verloren tijdens het sprayen, je zult de inhoud niet optimaal benutten. Dit is bij een tube natuurlijk wel het geval.

You may also like...