Pre workout shake

Een Pre workout is onder andere verkrijgbaar in capsules en in poedervorm. Deze laatste wordt ook wel de Pre workout shake genoemd. Beide supplementen geven in principe hetzelfde effect: een energie boost, meer pomp en kracht in de spieren en een betere focus. Afhankelijk van het merk (product) geeft het ook vaak een fijn en euforisch gevoel. Houd er rekening mee dat het effect van een Pre workout shake per persoon kan verschillen.

Hoe werkt een Pre workout shake?

Een Pre workout shake bestel je in poedervorm. Deze kun je vervolgens mengen met water, melk of een ander sapje. Vervolgens kan het worden gedronken als een shake. Melk is niet het meest gezonde product en is daarom wellicht af te raden. Neem deze shake een half uur voordat je gaat sporten.

Soorten Pre workout shake

Pre workout shakes zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Welke voor jou het beste is, is heel erg merk – en persoonsafhankelijk. Het kan best zijn dat sommige poeder helemaal geen effect op je lichaam hebben. Hier zal je mee moeten experimenteren. Houd er rekening mee dat sommige Pre workout producten verboden stoffen bevatten en daarom verboden zijn voor sportwedstrijden. Neem het alleen als je wat extra kracht nodig hebt, anders raakt je lichaam aan het middel gewend. Kijk op de verpakking voor de voedingswaarde en de ingrediënten die in het product zitten.

You may also like...