Onderdelen kopen voor een sigarettenmachine

Veren, kwasten, houders voor tabak, draaivorken, noem het maar op en al deze onderdelen zitten in zowel een elektrische als een handmatige sigarettenmachine. Een sigarettenmachine, of hij nu elektronisch is of niet, gaat helaas niet een heel leven lang mee. Handmatige machines gaan over het algemeen langer mee dan elektrische machines, maar alsnog houden deze machines het uiterlijk zo’n tien jaar vol. Wanneer je machine kapot gaat, kun je een nieuwe machine kopen of er voor kiezen om onderdelen te vervangen.

Waar onderdelen kopen?

Wanneer je machine kapot is, kun je helaas niet even langs een winkel gaan om een expert naar je machine te laten kijken (tenzij je ‘m gekocht hebt in een winkel, dan waarschijnlijk wel). Je moet waarschijnlijk een onderdeel of een paar onderdelen vervangen. Dat hoeft niet duur te zijn, zeker niet wanneer je de onderdelen voor je sigarettenmachine online koopt. Een onderdeel koop je al voor twee euro, waar het duurste onderdeel zo’n 15 euro is. Wanneer je een handmatige machine hebt is een onderdeel kopen van vijftien euro het natuurlijk niet waard. Dan raden we je aan om gewoon een compleet nieuwe machine te kopen.

Hoe weet ik wat ik moet vervangen?

Niet iedereen heeft een hoop technische kennis, maar daar is het internet voor! Je kunt op het internet verschillende handleiding voor sigarettenmachines vinden. Als je er daar niet mee uitkomt, kun je altijd zogenaamde “tutorials” lezen over het uit elkaar halen van je machine en het vervangen van onderdelen. Er zijn mensen die zelfs filmpjes zetten op YouTube over dit onderwerp, dus het is niet moeilijk te vinden.

You may also like...