Mindfulness training

Mindfulness is behoorlijk in opkomst, steeds meer praktijken bieden cursussen mindfulness training aan. Maar wat kan je nou precies bereiken met mindfulness en wat houdt het nou in?

Mindfulness basistraining

De bekendste training op het gebied van mindfulness is de basistraining (meer info hier te vinden). Hierbij zal een start gemaakt worden in het wegwijzen van de deelnemer in alle facetten van mindfulness. In deze training komen aan bod het mediteren, het zelfbewust worden en het kunnen oproepen van kalmte en rust.

 

Is mindfulness voor iedereen?

 

Ja, iedereen kan mindfulness leren, echter is er wel inzet voor nodig om het goed onder de knie te krijgen. Maar waar een wil is, is een weg. Als je het éénmaal onder de knie hebt kan het je helpen op vele vlakken als het verminderen van stress, meer tot jezelf komen, rust vinden.

 

Resultaat na een midnfulness training

 

Er zijn diverse lijsten met resultaten welke bereikt kunnen worden met mindfulness training, maar dat is niet het enige. De weg naar eraantoe levert al een hoop op. Aan het einde van de training ben je in staat mindfulness een plekje in je leven te geven waar je op kan terugvallen voor het oplossen van problemen, stress en vele andere dingen.

 

You may also like...