Met een koolhydraatarm dieet 2 kilo per week afvallen? Het kan

Wie wil er nu niet snel afvallen met overgewicht. Het is daarom ook fijn om te weten welke diëten er bestaan en welke het beste zijn. Daarom laten we je hier even het koolhydraatarm dieet zien. Het is een dieet dat erg in opspraak is in positieve zin. Je schijnt er razendsnel mee af te vallen. En het leukste is, je mag ook blijven eten. Het gaan met name om hoe je met jouw voeding omgaat. Hoe snel dit gaat? Er wordt gezegd dat je er kilo’s per week mee kan afvallen. Maar is dit ook echt zo en gaat het allemaal wel zo voor de wind met dit dieet. Het is een bewezen feit dat je er snel me kan afvallen. De resultaten laten zien dat je er gemiddeld 2 kilo per week me kan afvallen. Hierdoor is het dieet zeer gunstig voor als je snel op je streefgewicht wilt zijn.

koolhydraatarm-dieet-wat-is-het

Hoeveel kan je per week afvallen met het koolhydraatarm dieet?

Het gemiddelde wat gehaald wordt met het koolhydraatarm dieet is ongeveer 2 kilo overtollig vet verbranden. Dit kan zelfs nog oplopen naar 2,5 tot 3 kilo. Het verschilt per persoon, hoe serieus je het neemt en andere factoren. Maar je gaat er dus zeker een paar kilo per week mee afvallen. Dit is goed om te weten, want dat is natuurlijk wat je wilt. Het fijne is dat er veel mensen zijn die het dieet gebruiken. Waardoor je een duidelijk plaatje krijgt van de resultaten, effecten en hoe makkelijk het te volgen is.

Waar moet je op letten bij koolhydraatarm eten?

Een koolhydraten dieet laat zich kenmerken om haar gezonde karakter. Je gaat met gezonde voeding afvallen. Je gaat ook de dingen eten die goed zijn voor het afvallen van die overbodige kilo’s vet. Bepaalde voeding kan namelijk processen in je lichaam versterken waardoor je nog sneller afvalt. Allemaal zaken die zeer gunstig zijn. Want als je alles op de juiste manier doet behaal je immers maximale resultaten. De dingen die je eet zijn dus van groot belang.

Eet alleen koolhydraten die gezond zijn en helpen bij afvallen

Zoals je misschien wel weet bestaan er verschillende soorten koolhydraten. Het is belangrijk deze uit de juiste bronnen te halen. Dit is de sleutel om afvallen in de kaart te spelen.

Wat zijn enkelvoudige koolhydraten?

Hierbij moet je zeer goed letten op de enkelvoudige koolhydraten in je voeding. Deze zijn namelijk slecht bij een te grote inname. Ook zorgen ze snel en vaak ongemerkt voor overtollig lichaamsvet. Je wordt zo redelijk eenvoudig dikker. Overgewicht is hiervan dan ook vaak het gevolg. Enkelvoudige koolhydraten vind je in veel producten en zal je dan ook zoveel mogelijk moeten mijden bij het afvallen.

Waarom meervoudige koolhydraten je vriend zijn!

Meervoudige koolhydraten zijn gezond en helpen je schone energie te leveren. Ze maken je niet snel dik en zorgen voor een langdurige afgifte. Je kunt deze vinden in veel producten, vaak onbewerkt, welke je dan ook meer zal moeten gaan eten met het koolhydraatarm dieet.

Onbewerkte producten versterken het afvallen en zijn gezond

Onbewerkte producten wil zeggen dat er geen toevoegingen zijn gedaan aan deze voeding. Je krijgt hiermee puur natuur eten binnen wat natuurlijk supergezond voor je is. Doordat ze veel waarde bieden en weinig toegevoegde suikers, zouten of andere stoffen helpen ze je met snel afvallen. Want deze stoffen zijn voornamelijk de reden dat je dikker wordt. Met veel van dit soort onbewerkte producten zal je dus optimaal gaan afvallen.

Hoeveel mag je eten per dag?

Je mag nog best veel eten per dag. Natuurlijk moet je minder eten dan je gewent bent. Maar niet zo erg dat je jezelf gaat uithongeren. Dit is perfect uitgemeten met een koolhydraatarm dieet. Daarom is het ook zo effectief. En ga je zonder problemen of nare klachten wel snel afvallen.

Hoe lang duurt het dieet?

Dat hangt af van jouw huidige gewicht en hoeveel er af moet. Als je erg zwaar bent en er moet 30 kilo af dan ben je wel een paar maanden bezig. Dat is evengoed nog heel erg snel als je nagaat in hoeveel tijd je bent aangekomen. Praat je over de helft of minder dan kan je in een kwestie van weken al klaar zijn. Het is daarom ook zo razend populair bij veel Nederlanders omdat het snel en gezond werkt met blijvende resultaten!

Een koolhydraatarm dieet volgen of zelf doen?

Een koolhydraatarm dieet volgen is het slimste. Deze is namelijk tot in de puntjes samengesteld om de beste resultaten te behalen. Wil je het toch zelf proberen? Zorg dan dat je het ECHT heel erg goed aanpakt. Het is net een puzzel waarbij alles moet kloppen om er een succes van te maken!

You may also like...