Last van oververmoeidheid?

Een gevoel van vermoeidheid is erg vervelend. We hebben het dan niet over de vermoeidheid na bijvoorbeeld het sporten, maar over moe zijn door spanning en onrust. Wanneer je met veel onrust in je hoofd zit en daarnaast spanningen hebt in je lijf, dan kan dat gaan zorgen voor een moe, futloos gevoel. Hierdoor kun je wel eens zeer ongeduldig overkomen, lijk je een veel korter lontje te hebben dan normaal en/of merk je dat je zeer snel emotioneel bent. Dat is natuurlijk niet alleen vervelend voor anderen, maar ook zeker voor jezelf. Daarom is het zaak daar wat aan te doen. Een goede optie is om op zoek te gaan naar een goede coach, zoals Inspireer.

Je bent moe of zelfs oververmoeid

Op dit moment ben je moe en futloos. Je hebt helemaal geen energie om je ergens toe te zetten en bent onrustig in je hoofd. Hierdoor slaap je niet alleen slecht, maar heb je nog een kort lontje ook en word je snel afgeleid door dingen in je omgeving. Deze situatie zorgt ervoor dat een burn-out op de loer ligt, maar het valt niet mee om er zelf wat aan te doen. Het is daarom zaak om eens goed in gesprek te gaan met een coach. Dat kan namelijk al sneller dat je nu wellicht verwacht voor oplossingen of oplevingen zorgen.

Je energie en werkvoldoening zijn terug

In veel gevallen is het namelijk mogelijk dat er zelfs al na twee sessies geen burn-out meer in zicht is. Eindelijk voel je je weer energiek en kun je daadwerkelijk dingen verzetten. Hierdoor krijg je al snel meer voldoening van je werk en zullen ook anderen merken dat je lekkerder in je vel zit. Daarnaast zul je waarschijnlijk zelfs meer creativiteit ervaren en heb je het gevoel de wereld weer aan te kunnen. Wil je ook eindelijk weer terecht komen in deze situatie? Ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een coach die raad weet met HSP, burn-outs en (over)vermoeidheid.

You may also like...