Herbalife: Afvallen met blijvend resultaat

Als je wil afvallen zijn er honderden manieren. Maar waarom wil je gewicht verliezen ? Heb je een eenmalig doel omdat je bijvoorbeeld gaat trouwen. Of wil je naar een blijvend gewichtsverlies ? Als dat jouw doel is, kies dan voor Herbalife. Met Herbalife val je gelijkmatig af en breng je je lichaam naar jouw uiteindelijke streefgewicht toe. En als het eenmaal zover is, behoud je deze ook !

Het duurt misschien wat langer voor je 10 of meer kilo bent afgevallen, maar je kan er op vertrouwen dat de kilo’s er niet snel meer bij zullen komen.

Wat is Herbalife

De Herbalife producten bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen (vitamines, mineralen, koolhydraten, eiwitten, vetten etc.) dat het lichaam dagelijks nodig heeft. Maar de producten bevatten alleen maar de hoogst noodzakelijke calorieën. Deze combinatie zorgt ervoor dat je elke dag uitgebalanceerd eet en gezond en fit blijft, maar dat je minder calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt. Jouw lichaam gaat dus de opgeslagen vetreserves aanspreken om toch een balans te houden in calorie inname en verbranding.

Op deze manier val je gestaag af. Je vervangt twee maaltijden door een Herbalife voedingsshake, drinkt veel water en je mag één keer per dag een normale magere maaltijd nuttigen. Eventueel kan je er nog voor kiezen om extra suppelementen te nemen als de persoonlijke situatie daarom vraagt (oudere mensen hebben bijvoorbeeld baat bij producten die de verbranding stimuleren. Mensen die roken hebben baat bij extra multivitamines).

De producten worden vergezeld door persoonlijke ondersteuning door een consulent die kennis heeft van gezondheid, voeding en gewicht. Je staat er dus nooit alleen voor. De consulent staat paraat om jouw vragen te beantwoorden, tips te geven, voedingsadviezen en als je je motivatie kwijt bent helpt de consulent om deze weer terug te vinden.

Wil je meer informatie ? Kijk dan eens op de website www.topdieet.nl

You may also like...