Fysiotherapie aan huis

Voor sommige mensen is het helaas niet makkelijk om het huis uit te gaan, deze mensen hebben vaak last van hun lichaam wat hen niet in staat stelt mobiel te zijn. Dit is een probleem want deze mensen kunnen ook niet gemakkelijk naar de huisarts of een fysiotherapeut komen. Het hoeven niet eens oude mensen te zijn die in een verzorgingstehuis wonen, het kan veel meer redenen hebben.

Er kunnen erg veel redenen zijn waarom u niet naar de fysiotherapeut kunt komen, stel bijvoorbeeld voor dat uw man elke dag aan het werk is en u bent net geopereerd maar kunt niet zelf drie keer in de week naar de fysiotherapeut komen. Hierom zal het handig zijn als die fysiotherapeut naar u zou komen. Bij deze fysiotherapeut uit Deventer is dat mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de volgende klachten; hart, reuma, na een operatie, artrose of andere pijntjes als de rug of de nek.

Er zitten veel voordelen aan een fysiotherapeut aan huis, het kost voor u bijvoorbeeld ook geen energie om te reizen en het zal tijd schelen. De fysiotherapeut helpt u in vertrouwde omgeving wat het voor u makkelijker maakt en vaak zijn mensen dan eerlijker over hun klachten.

Zijn er dan helemaal geen nadelen? Natuurlijk heeft elk voordeel zijn nadeel. In uw huis heeft u waarschijnlijk niet alle spullen en benodigdheden waarmee u oefeningen kan doen, deze zal de fysiotherapeut meenemen en zal daarvoor extra kosten in rekening brengen die misschien niet worden vergoed door uw verzekering.

Al met al is het een goede oplossing en wordt door veel fysiotherapeuten in heel Nederland erkent.

You may also like...