Eigen logo op bidons bedrukken

Sportevenementen sponsoren is een veel gebruikte manier om meer naamsbekendheid te creëren voor je bedrijf. Door het bedrukken van je eigen logo op de bidons, die je tijdens een dergelijke activiteit grif uitdeelt aan sporters en bezoekers, houden deze daar een blijvende herinnering aan over.

 

Bidons bedrukken

 

De bidon

Dit handige navulbare kunststof of aluminium flesje is vooral bekend geworden vanuit de wielersport. Ten eerste heeft de wielrenner direct de beschikking over water, of mogelijke andere voedzame dranken, maar het zit ook niet in de weg, omdat het gemonteerd is op de fiets. Natuurlijk werd dit hulpmiddel ook elders gebruikt en nu is het zelfs niet eens meer beperkt tot sport alleen. Via gezondheidsrubrieken wordt voortdurend gehamerd op het feit dat het drinken van voldoende water belangrijk is voor het lichaam en zie je de bidon overal opduiken, ook als het niet aan sport gerelateerd is.
Dit is één van de voornaamste redenen dat een op gezondheid gebaseerd gebruiksartikel zo populair is om het te laten bedrukken met je eigen logo.

Nog meer voordelen

Voor het bedrukken van het eigen logo op een bidon zijn nog wel een paar andere voordelen op te noemen. Zo heeft een bidon een relatief groot oppervlak waar een logo duidelijk zichtbaar aangebracht kan worden. Verder zijn bidons meestal gemaakt van kunststof of aluminium, twee materialen die zich uitstekend lenen voor het duurzaam aanbrengen van een bedrijfslogo.
Nog een ander groot voordeel is dat bidons niet echt duur hoeven te zijn. Zelfs voor een aluminium bidon met ophang- of karabijnhaak ben je nog geen 2 euro kwijt.

Dit alles maakt het eigen logo op bidons bedrukken al bijna net zo populair als het bedrukken van mokken met je logo, hoewel mokken meestal beperkt blijven tot gebruik thuis of op kantoor.

Vrijwel ieder huishouden heeft wel één of meerdere bidons in huis en met water gevuld klaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Dat maakt van de bidon een prima bron voor het bedrukken van je eigen logo.

You may also like...