Een smoothie maken met goji bessen

Bent u ook zo gek op smoothies en op superfood, maar wilt u ook een keer wat anders. Probeer dan eens een smoothie met Goji bessen. Dit is een wat aparte smoothie die zeer gezond is en stiekem toch wel lekker. De meeste mensen moeten wennen aan de smaak, maar als ze er eenmaal aan gewend zijn willen ze vaak niet anders meer. Het is een zeer gezonde smoothie die u dagelijks kunt drinken.

Het maken van een smoothie met Goji bessen

Uiteraard kunt u de smoothie maken zoals je hem zelf lekker vindt. Maar hier een idee voor een heerlijk recept voor een smoothie met Goji bessen voor twee personen. Om te beginnen kunt u vijf sinaasappels schillen en in de blender gooien. Hierbij dien je nog twee banen te gooien. Vervolgens 30 gram Goji bessen en tot slot 200 ml Griekse Yoghurt. Daarna moet u dit blenderen tot een gladde substantie en in de glazen gieten en genieten maar.

Deze smoothie kan prima dienen als vervanging van een maaltijd. U raakt u namelijk zeer vol van, waardoor u waarschijnlijk zo ie zo een maaltijd gaat overslaan en minder zult snoepen. Dit zijn zeer gunstige bijwerkingen.

Steeds meer maken kennis met Goji bessen en zien de goede eigenschappen van deze bessen. Om deze reden zijn er ook steeds meer smoothies te vinden waarin deze bessen zijn verwerkt. Dus als een een lekkere smoothie wilt maken met Goji bessen is het zeker aan te raden om ook eens achter google te kruipen en te zoeken.

You may also like...