De werking van diverse massages

Niet is fijner dan jezelf even een dagje lekker laten verwennen door een gecertificeerde masseur. U geeft uw lichaam de kans op heerlijk te ontspannen en uw gedachten af te laten dwalen. Na een ontspannende of schoonheidsbehandeling voelt u zich plotseling weer een stuk jonger. Toch zijn veel behandelingen voor de meeste mensen nog onbekend. Het aanbod blijft niet alleen bij een ontspanningsmassage of een gezichtsbehandeling. In het westen van Nederland vindt u bij Elysium en Spa Zuiver diverse behandeling die u een onvergetelijke ervaring geven. Elysium vindt u in Bleiswijk en Spa Zuiver is te vinden in Amsterdam. In dit artikel vertellen wij graag meer over de diverse behandelingen.

Verschillende massages met de werking

De klassieke massage oftewel de ontspanningsmassage is een bekende. Hierbij krijgt u een ontspannende massage met geurende oli├źn die stressklachten verminderen. Zowel bij Spa Zuiver Amsterdam als bij Elysium is deze massage mogelijk. Een Oosters reinigingsritueel is de Turkse Hamam. Deze massage heeft een zeer ontspannende werking en verwijderd dode huidcellen. Een aanrader voordat u op vakantie gaat, zodat de nieuwe huid alle zon kan opvangen! Let wel goed op met insmeren. Heeft u ook al eens gehoord van de Indische Massage? Deze wordt een Ayurvedische massage genoemd. Dit is een zachte massage o.b.v. olie. Deze massage verminderd stress, vermoeidheid en spanning. Daarnaast geeft de massage je meer energie. Zowel Hamam als een Ayurvedische massage zijn mogelijk bij Elysium en bij Spa Zuiver Amsterdam. Een massage die bij Elysium mogelijk is is de Balinese massage. Indien u vaak last heeft van pijnlijke spieren dan is dit een goede optie. Deze massage focust zicht op drukpunten en wordt uitgevoerd met kokosolie. De massage herstelt de balans in het lichaam. Om te zorgen voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen in uw lichaam is er de sportmassage. Dit is een zeer krachtige massage. U heeft ook vast al eens gehoord van een hotstone massage. Maar bent u ook op de hoogte van de werking van deze massage. Het is een verwarmde massage waarbij hete stenen op uw rug worden geplaatst. Het zorgt voor een zachte huid, een goede doorbloeding en ontspant lichaam en geest.

Nog meer behandelingen!

Naast alle bovenstaande zijn er nog tal van massage mogelijk die ieder een andere werking hebben. We geven u hier de voornaamste. Wanneer u zwanger bent kunt u kiezen voor een zwangerschapsmassage. Zowel voor moeder als voor kind werkt dit ontspannend. Deze massage wordt uitgevoerd door warme olie en een warmwaterkussen. Het stimuleert de bloedsomloop en versoepeld de vermoeide spieren. Een leuke ervaring is de hot chocolate massage. Deze massage wordt gedaan met warme vloeibare cacao-olie. Naast dat het een lekkere massage is werkt het ook ontspannend en is het goed voor de huid. Verder hebben we nog de Hawaiiaanse massage, oftewel de Lomi Lomi massage. Deze geeft u nieuwe vitale energie en wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen. Tot slot vindt u bij Elysium ook een bamboe massage. Deze werkt verkwikkend en stimuleert ook de bloedsomloop in uw lichaam.

You may also like...