BSN, het supplementen merk Bio -Engineered Supplements and Nutrition

BSN merkBSN is een bekend supplementen merk, ze hebben op alle gebieden van supplementen wel hun soorten. Zo hebben ze verschillende eiwit supplementen, verschillende massa builders, verschillende pre- en post workouts. Ook hebben supplementen voor aminozuren en supplementen voor een betere pomp. Hieronder een aantal supplementen van BSN.

Syntha 6 is een eiwit supplement van BSN. De 6 staat voor 6 verschillende eiwitten in één shake. Syntha 6 bevat de verschillende soorten eiwitten: Ei-eiwit, Melk Eiwit Concentraat, Melk Eiwit Isolaat, Micro gefiltreerde Whey eiwit Concentraat, Cross Flow gefiltreerde Whey Isolaat en Whey Hydrolisaat. Syntha 6 is prima te mixen met water en heeft een goede smaak. Ook zit er zonnebloem olie in Syntha 6 voor gezonde vetten. Er zit ook Aminogen in dat ervoor zorgt dat de eiwitten beter worden opgenomen in het lichaam. Het voordeel van de verschillende eiwitten is dat er sommige snel en sommige langzaam worden verteerd. De snelle zijn nodig voor direct na het trainen en de langzame zijn nodig voor het goed herstellen de hele dag of nacht door.

Amino X is een BCAA product van BSN. Dit is een supplement dat gebruikt wordt  voor, tijdens of na de training. Amino X kan altijd worden gebruikt. Naast de kwaliteit heeft Amino X ook nog eens een heerlijke smaak. Amino X is te gebruiken mixen met water en zal uit zich zelf oplossen. Amino X is prima te combineren met andere supplementen.

True Mass is een Weight Gainer van BSN dat snel voor meer massa zal gaan zorgen. Dit supplement is bedoelt voor iedereen die maximaal wil groeien qua spiermassa. True Mass bevat de eiwitten: Whey Concentraat, Whey Isolaat en Melk eiwit Isolaat. Ook zitten er koolhydraten in die langzaam verteerd worden. Verder zitten er goede veten in als MCT en zonnebloem olie, die ook nog eens rijk aan omega vetzuren zijn. Ook bevat het verschillende soorten essentiële aminozuren en aminogen.

No xplode van BSNNo Xplode is de pre-workout van BSN. Deze pre-workout zal er voor zorgen dat het lichaam meer energie, kracht en focus zal krijgen. Dit is dus optimaal voor elke sporter. No Xplode werkt al binnen enkele minuten en is daarom ideaal kort voor training te gebruiken. Ook zal deze pre-workout voor een betere pomp zorgen, wat voor veel sporters in de sportschool toch erg belangrijk is.

Aromavex is een supplement van BSN dat alleen voor mannelijke bodybuilders geschikt is. Voor mannen die echt zwaar trainen en die maximaal willen groeien in spiermassa. Deze staat bekend als het krachtige natuurlijke alternatief voor synthetische producten.  Het is dus wel legaal!

Celmass 2.0 is een post-workout supplement van BSN. Dit wordt dus na het trainen gebruikt om optimaal te kunnen herstellen van de trainingen. Deze bevat onder andere Whey eiwit, creatine en verschillende aminozuren. Cellmass 2.0 is bedoelt voor hardere spieren en meer massa. Cellmass is voor alle krachtsporters aan te raden.

You may also like...