Botox een nieuwe hype?

Botox wordt steeds meer gebruikt en is het stigma verloren dat het alleen voor vrouwen op leeftijd is. Zelfs veel jonge vrouwen van eind twintig bezoeken al regelmatig de diverse klinieken. Maar waar komt de stijging in populariteit zo ineens vandaan?

Taboe op injectables verdwenen

Een deel van de stijging in het aantal behandelingen met injectables is te wijten aan het taboe dat verdwenen is. Vroeger was het een schande als je Botox of fillers liet injecteren. Tegenwoordig is het normaal en wordt het in sommige culturen zelfs gezien als een statussymbool. Echter in Nederland is men nog altijd wel van mening dat het op een dusdanige manier gedaan dient te worden dat het resultaat niet prijs geeft dat er met Botox of fillers behandeld is.

Kosten botox omlaag

Logo Velvet ClinicsDe kosten voor de behandeling met Botox zijn de afgelopen jaren ook sterk gedaald. Diverse website’s als www.botoxaanbieding.com strijden om cli├źnten door goedkopere behandelingen met Botox aan te bieden. Hiermee is het ook niet meer voor de aller rijksten op aarde om gebruik te maken van Botox, maar is het voor iedereen mogelijk een behandeling te ondergaan.

Zal de hype stand houden?

Hiervoor is een volmondig JA op zijn plaats. Mensen willen sinds jaar en dag jong blijven ogen. Met deze zeer eenvoudige methode blijft men jong in het gelaat. De verwachting is zelfs dat het aantal Botoxgebruikers de komende jaar zal verdubbelen ten opzichte van nu.

You may also like...