Alles over Justfog e-sigaretten

Als je nieuw bent in de wereld van de e-sigaretten, dan komt er veel op je af. Ten eerste krijg je te maken met termen als dampen en PV VG verhouding. Hierover vind je veel informatie op internet. Zoek het vooral eens op en verdiep je in de wereld van de e-sigaret, want het kan alleen maar voordelen hebben als je een fervent roker bent. Naast de termen die je je eigen moet maken, zal je erachter komen dat er veel verschillende merken te krijgen, met elk een eigen uitstraling en sterke en zwakke punten. Om je een beetje op weg te helpen, wordt hier de e-sigaret van Justfog besproken.

Over Justfog

Justfog is een Zuid-Koreaanse fabrikant van e-sigaretten die in 2009 is opgericht. Inmiddels verkopen ze hun e-sigaretten over de hele wereld, in meer dan 50 landen. Het is een van de meest populaire merken e-sigaretten die op dit moment te verkrijgen zijn, en ze zijn dan ook in bijna alle winkels die e-sigaretten aanbieden te vinden.

Populariteit

Zoals gezegd is de populariteit van deze e-sigaret in vergelijking met andere merken groot. Er zijn een aantal aspecten die hieraan bijdragen. Ten eerste is het uiterlijk belangrijk. Justfog e-sigaretten hebben een mooie vormgeving. Ze zijn klein en gebruiken moderne kleuren in combinatie met zwart en roestvrijstaal. Daarnaast zijn ze handzaam en liggen ze goed in de mond. Het handige aan de Justfog producten, is dat ze een zogenaamde ‘passthrough’ functie hebben, zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn tijdens het opladen. Mocht je dus vergeten zijn om de batterij op te laden of is hij eerder leeg dan gedacht, dan hoeft dit je niet te beletten in je rookgedrag.

Verschillende varianten

De e-sigaret van Justfog is in diverse varianten te verkrijgen. Zowel voor starters als voor experts op het gebied van dampen brengt dit merk verschillende producten op de markt. De laatste nieuwe lijn voor niet al te ervaren rokers is de C14. Hierbij kun je ook kiezen voor een dubbele variant, waarbij je de batterij gemakkelijk kunt verwisselen. Je kunt dan de ene batterij gebruiken, terwijl je de andere aan het opladen bent.

You may also like...