Afvallen zonder te sporten? Het is heel simpel!

Afvallen hoeft echt niet moeilijk te zijn. Je hoeft echt geen 20 uur in de week naar de sportschool, je hoeft echt geen honger te leiden tijdens een te streng dieet, het is allemaal niet nodig. Wil je afvallen? Let dan gewoon op “wat” je eet en “hoe vaak” je eet. Er zijn een aantal simpele regels die je kunt hanteren die jouw leven al enorm zullen verbeteren. Let er wel op dat je deze regels integreert in jouw levenswijze / lifestyle en dit voor een langere tijd moet aanhouden. Het liefst nooit meer veranderen. Afvallen begint bij de verandering in jouw vaste gedragspatroon! Welke gemakkelijke regels zullen jou helpen? Onderstaand een korte opsomming van enkele basisfactoren!

 • Eet alleen wat groeit
  Brood groeit niet aan een boom, Macaroni groeit niet aan een struik,
 • Drink géén vruchtensappen die niet zelf gemaakt zijn
  Drink alleen water of (groene) thee. Ons lichaam bestaat voor 66,66% uit water. Erg belangrijk om ons eigen lichaam dus op level te houden. In zogenaamde gezonde vruchtensappen zitten verschillende toevoegingen waaronder suiker, msm, aspartaam en andere ongezonde stoffen die een negatief effect op ons lichaam zitten. Een pakje Coolbest bevat bijvoorbeeld ook te veel verkeerde toevoegingen. Water is leidend!
 • Eet vaker op een dag, maar kleinere porties!
  Zorg ervoor dat jouw lichaam continu in de verbrandingsfase is. Als je 2x op een dag een hele grote maaltijd eet, denkt jouw lichaam “ik krijg straks voor zoveel uur geen eten, dus ik zal wat extra vet opslaan dat wij later kunnen gebruiken als energie om te kunnen bewegen”. Zorg er dus voor dat jouw lichaam gewend raakt aan meerdere maaltijden op een dag van een kleinere hoeveelheid.
 • Gebruik een Detox kuur om jezelf te ontgiften
  Zodra je lichaam weer helemaal schoon is, zullen voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen waardoor verschillende lichaamsprocessen ook weer sneller gaan werken.
  Er zijn verschillende detox producten die afvallen Probeer deze supplementen ook zo natuurlijk mogelijk te houden.

You may also like...